ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι ενεργειακές θεραπείες  είναι  ένας φυσικός τρόπος και  δρόμος,  που φωτίζει τις αιτίες των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων θεραπείας που έχουμε ως άνθρωποι.

 

Πριν ασχοληθώ με την μελέτη και την πρακτική των θεραπειών του Ήχου και του Ρέικι,  μελέτησα αρκετά βιβλία και παρακολούθησα μαθήματα για το Τάο, εξασκήθηκα για αρκετά χρόνια στο Tae Kwon-do και αποφοίτησα μετά από δύο χρόνια σπουδών από την σχολή Ιαπωνικής Ανθοδετικής (Ikebana), M.O.A. SANGUETSU,  το 1994.

 

Το 1997 είναι η χρονιά που έρχομαι σε επαφή με το Ρέικι και εισέρχομαι στον 1ο βαθμό.   Το έτος 2005  ολοκληρώνω τις μυήσεις του Ρέικι και παίρνω το βαθμό του Master.   Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι σε Αθλητική ομοσπονδία  ως γραμματέας,  μέχρι και το έτος 2009,  όπου και αποχωρώ.   Σ’ αυτό το διάστημα και για δύο χρόνια,  έχω τη χαρά και την τιμή να παρακολουθώ μαθήματα Tai Chi με τον αείμνηστο Πέτρο Κουρόπουλο.

 

Το 2011,  μυούμαι και στο Αγγελικό Ρέικι και το 2013  παίρνω πιστοποίηση στην καθιστή μάλαξη (οn-site massage) από τη σχολή Natural Health Science.

 

To 2014, αποφοιτώ από την Ακαδημία Peter Hess, στο Ηχομασάζ και την Ηχοθεραπεία.

 

To 2016 εκδίδεται το πρώτο μου παραμύθι με τον τίτλο «Μάρουελ»,  το 2017  η ποιητική συλλογή  «Ο Ονειρευτής» και το 2018  η δεύτερη ιστορία της Μάρουελ  «Μάρουελ και Ναρού». Οι ιστορίες της Μάρουελ,  είναι παραμύθια για παιδιά όλων των ηλικιών.  Μιλούν για τους νόμους της Φύσης και την χαρά και την ανέλιξη που λαμβάνουμε όταν εναρμονιζόμαστε με αυτούς.

 

Το 2019 εκδίδεται η δεύτερη ποιητική συλλογή μου με τίτλο “Ξεχασμένα Φτερά” και το 2020 ακολουθεί η ποιητική συλλογή “Κόσμος”.

Aκολουθεί η νουβέλα “Ουρανία το δέντρο που μιλούσε” το 2021 και η ποιητική συλλογή “Ερατώ”, το 2022.
” Το ξωτικό που αγαπούσε τις λέξεις”, είναι επίσης ένα παραμύθι για παιδιά σχολικής ηλικίας και διατίθεται σε μορφή e-book, από τις εκδόσεις “Οσελότος”

«Το ποτάμι της Χαράς»,  είναι μια ιστορία που μας ταξιδεύει στις αρχές της Κοσμικής αρμονίας και διατίθεται ελεύθερα για     όσους θέλουν να το διαβάσουν στην παρούσα ιστοσελίδα.

 

” Το Σαλιγκαρόσπιτο”  είναι ένα παραμύθι για μικρά παιδιά και διατίθεται επίσης για δωρεάν ανάγνωση.

 

Είμαι επίσης διαχειρίστρια του blog :  roeshealingenergy.blogspot.com

 

Χόμπυ:   Χορός, φωτογραφία, βιβλία.